Inkoper

INKOOPTOPPER GEZOCHT! (fulltime)

 

MULTI BIER ZOEKT JOU! Die man of vrouw waarbij handelen in je dna zit. Die een kick krijgt van het behalen van een optimaal resultaat tegen de beste condities. En de wereld van speciaalbieren enorm boeiend vindt. En niet te vergeten: in het bezit is van een NEVI 1-diploma. Je bent dus niet de eerste de beste die we zoeken…maar dat zijn wij ook niet!

 

WAT GA JE DOEN?
Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het onderhandelingsresultaat van je leverancierspakket en de realisatie van operationele doelen.  Om te weten wat er speelt in de markt volg je de trends en ontwikkelingen.

We zetten jouw werkzaamheden nog even op een rijtje, wel zo gemakkelijk. 

 • Het specificeren, selecteren en contracteren van leveranciers van een samengesteld leverancierspakket.
 • Het opstellen van strategische en operationele doelen – in samenwerking met diverse afdelingen – en het dragen van de verantwoordelijkheid voor de realisatie daarvan.
 • Het verantwoordelijk zijn voor het onderhandelingsresultaat van het leverancierspakket.
 • Het vastleggen van de juiste condities, bonussen en overige overeen te komen zaken met leveranciers.
 • Het tijdig rapporteren van eventuele knelpunten aan de manager Inkoop.

 

WIE BEN JIJ?
Jij bent die enthousiaste en gedreven teamplayer. Je voelt je lekker in een dynamische werkomgeving met veel contact met leveranciers. Je streeft ernaar om het maximale uit je werk te halen. En je kunt je werk goed plannen en organiseren.

 

WAT BRENG JE MEE?

 • Afgeronde hbo-opleiding in commerciële en/of economische richting.
 • NEVI 1-diploma.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante ervaring, bij voorkeur in een handelsomgeving.
 • Volledige beheersing van het Microsoft Office-pakket.
 • Uitstekend analytisch vermogen.
 • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels.
 • Stressbestendige en flexibele houding.
 • Creatieve instelling en doorzettingsvermogen.

 

WAAR KOM JE TE WERKEN?
Maak je borst maar nat, want wij zijn Multi Bier. Een groothandel in speciaalbieren. Niet zo maar eentje: we hebben een enorm assortiment van ruim 3.000 speciaalbieren!

Jouw werkplek bevindt zich op ons kantoor in Helmond. Je verantwoordelijkheid is groot, je vrijheid en inbreng ook. Elke dag is anders. Wij beloven je een no-nonsense en informele werkomgeving waar je volop kansen krijgt om jezelf te ontplooien. We zijn harde werkers, hebben respect voor elkaar en drinken elke vrijdag gezellig een biertje!

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Bij aanvang bieden wij je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Natuurlijk hoort hier een marktconform salaris, 25 vakantie- en 13 ADV-dagen.

 

BEN JE ENTHOUSIAST?
Is deze baan op jouw lijf geschreven? Dan zijn we reuzebenieuwd naar jou! Laat ons weten waarom jij graag bij Multi Bier aan de slag wil als inkoper.  Stuur een e-mail met je cv naar personeelszaken@multibier.nl.

Heb je nog vragen? Dan kun je voor meer informatie bellen met Peggy-Lee Brown, manager Personeel en Organisatie, via 06 38 68 64 94.

 

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.